Baanhuur en introducés

Introducé(e)

Ben je geen lid en wil je toch een balletje slaan op onze mooie gravelbanen? Dat kan!
Als je zelf geen lid bent, maar je speelt met iemand die wel lid is, dan kan diegene je introduceren voor € 5 per dagdeel. Betaling kan aan de bar in het clubhuis. Je ontvangt dan een introducé-pas waarmee je kunt afhangen. Als het clubhuis gesloten is, deponeer dan €5 in de brievenbus naast het afhangbord.

Baanhuur

Je kunt hier ook komen spelen als je geen lid bent en niet geïntroduceerd wordt. Je kunt dan, als de drukte op de banen het toelaat, een baan huren. Dit kan alleen na toestemming vooraf en betaling van het verschuldigde bedrag van €12,50  per uur of €15  per dagdeel. Je kunt reserveren via tenniszaken@tennisverenigingschaarsbergen.nl. Bij de bar kun je een kaartje krijgen om mee af te hangen.