Mixed toernooi Hoogkamp /Schaarsbergen: 29 aug- 2 september

Beste Schaarsbergers en Hoogkampers,

Het is weer zover! Het gezamenlijke en supergezellige mixed-toernooi in het eerste weekend van september (29 augustus – 2 september) staat open voor inschrijving.

We verwachten dat het weer mee zit en we willen het dit jaar weer combineren met een feest op de zaterdagavond!

Vanouds zijn de categorieën 3-5, 6-7 en 8-9 beschikbaar met poules en een winnaars- en verliezersronde. Voor ons is de uitdaging om het zo in te delen dat iedereen op zijn niveau voldoende wedstrijden kan spelen, verdeeld over 3 speelavonden (18.30 uur) en 2 speeldagen (09.00 uur). We hopen natuurlijk dat veel mensen meedoen aan dit toernooi en ook dit jaar hebben we weer een zogenaamde mix-bank voor hen die een partner zoeken. Dus als je nog geen partner hebt, dan gaan wij (kosteloos) aan de slag. De kosten zijn 5 euro’s om je in te schrijven:

Het is een gezamenlijk toernooi

Je speelt veel wedstrijden

Dit is de link, dus klik nu en schrijf je in!

View more photos →

Vriendelijke groet,

De toernooicommissie,   Saskia, Leon, Maurice en Michael”

……………………………