Nieuwjaarsbijeenkomst 11 januari

Nieuwjaarsborrel op 11 januari 2020
Kom allemaal naar de nieuwjaarsborrel waar we proosten op het nieuwe jaar en op een mooie, duurzame toekomst voor TV Schaarsbergen!
Na de eerste toast zal Marco Groen, communicatiespecialist en procesbegeleider van sportverenigingen, ons vertellen over de toekomst van sportverenigingen in het algemeen en die van ons in het bijzonder. Hij neemt ons mee in de zogenaamde ‘back2basics’ filosofie en laat zien hoe we deze voor ons kunnen laten werken. Een van de pijlers onder deze filosofie is dat de leden de vereniging maken. Het is dus van groot belang om als bestuur te weten wat er onder de leden leeft. Wat gaat er goed en wat minder? Waar hebben ze behoefte aan? Welke dromen hebben ze over de toekomst van de club? Na Marco’s inspirerende verhaal gaan we daarom ook samen in gesprek. Marco leidt de boel en wij als bestuur gaan heel veel luisteren, naar jullie!
De borrel begint om 16:00 uur en eindigt om ongeveer 18:00 uur. Wij zorgen voor bubbels, lekkers en een warm clubhuis. En: we zouden daarna pannenkoeken kunnen gaan eten bij onze buurman en sponsor!
Een goed glas, een goed verhaal en een gevulde buik, wat wil je nog meer?
We zien jullie allemaal graag op 11 januari,
Jullie bestuur

No Replies to "Nieuwjaarsbijeenkomst 11 januari"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.