Wil je lid worden? Vul dan het inschrijfformulier hieronder in.

Kijk bij Nieuws voor speciale aanbiedingen, zoals het  zomerlidmaatschap.

Onderaan de pagina treft u nadere informatie over de ledenadministratie en de contributie aan.

(*)= willen wij en de KNLTB van een nieuw lid op zijn minst weten.

S.v.p. ook ALLE overige velden invullen en pasfoto toevoegen (max ca.750 KB)
    (Studentleden: ook foto van geldige studentenkaart bijvoegen);
    als verzending formulier niet goed gaat, staat bij betreffende veld dat het niet (goed) is ingevuld....

NB: Upload een recente pasfoto (35x45mm, max ca 750 KB) als JPEG-fotobestand (als bijlage)
    (Studentleden: ook foto van geldige studentenkaart uploaden)

Ledenadministratie:

Francis Groenwold

e-mail: ledenadministratie@tennisverenigingschaarsbergen.nl

De contributie wordt jaarlijks (met de inflatiecorrectie) verhoogd.

Wil je zo vriendelijk willen zijn om de verschuldigde contributie voor 2022, over te maken op bankrekeningnummer NL88 SNSB 096 275 1413 ten name van Tennis Vereniging Schaarsbergen. Vermeld daarbij aub ‘contributie 2022’ en de ‘naam van het lid waarvoor je betaalt’!

NB: groepslidmaatschap

Het groepslidmaatschap is een eenmalig introductie-aanbod, daarna gelden de tarieven van het reguliere individuele lidmaatschap

Opzegging

Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren vóór 1 januari bij