Proef samenwerking TV Schaarsbergen met TV De Hoogkamp

De besturen van beide verenigingen hebben in 2016 besloten tot het starten van een proef om meer samen te werken. Leden van TV Hoogkamp en leden van TV Schaarsbergen kunnen tennissen op beide verenigingen en ook aan elkaars activiteiten deelnemen. Zonder extra kosten.

In 2017 is deze proef geprolongeerd. In de loop van 2017 is  deze proef geëvalueerd. De ledenvergadering besluit uiteindelijk of en hoe we hier in 2018 mee verder gaan.

TV Hoogkamp logo

Hoe gaat deze proef slagen?

Door jullie zelf. Wees goede gastvrouwen en -heren, alsook gezellige gasten. Stel jezelf voor als je een nieuw gezicht ziet. Geniet van elkaars aanwezigheid. Heb geduld met elkaar en de onbekendheid van de nieuwe organisatie.

En door de gezamenlijk activiteiten:

1. Herendag in september op TVS, informatie en opgave bij Corry van Til, i.til4@upcmail.nl.
  2. Mogelijk een gezamenlijke laddercompetitie, informatie bij Stefan Reinerink, ladder@tvdehoogkamp.nl
  3. Vier weekendentoernooi, 4weekendentoernooi@tvdehoogkamp.nl
  4. Herfsttoernooi TVS/TVH in november, info bij Annemieke Molster en Sven Huijben
  5. Zondagochtend wintertennis op TV De Hoogkamp. Dames 9.30-10.30u,  Heren 10.30-12 u in  poules

Meer mogelijkheden

Naast het vergroten van het aanbod van activiteiten, zien we ook een uitbreiding van de speelmogelijkheden voor alle leden, als we van elkaars banen gebruik kunnen maken:

• in voor- en najaar kunnen leden van TVH langer ’s avonds spelen op TVS bij licht. TVS heeft zes gravel banen.
  • in de winter kunnen leden van TVS vaker spelen op de zeven winterharde banen van TVH. De vier gravel banen van TVH gaan dan dicht, evenals de banen van TVS. Op TVH blijven de complexen B (smashcourt) en C (kunstgras) open.

Informatie en feedback

Contactpersoon voor beide verenigingen is Henk Hendriks, hhendricks@rijnstate.nl, 06 53183847, (026 4429518). Voor alle praktische vragen, opmerkingen en aanvullingen kun je bij Henk terecht.

Voor beleidsmatige feedback graag contact opnemen met Stefan (telefoon 06 46161412, email stefanvanhezewijk@chello.nl )

Meer informatie over TVH vindt je op de website http://www.tvdehoogkamp.nl. Naast Henk zijn ook Marco Pijl (telefoon 026 4457553, email marcosabijnpijl@gmail.com) en Martin de Jong ( telefoon 06 49840712, email voorzitter@tvdehoogkamp.nl ) beschikbaar.

1 Reply to "Proef samenwerking TV Schaarsbergen met TV De Hoogkamp"

• comment-avatar
    16 mei 2016 (23:14)
    Reply

We zien al vaker tennissers van TVHoogkamp bij TVS. Nog niet veel maar het begint een beetje te lopen.