Wimbledonfinale kijken

Zondag 14 juli was een gedenkwaardige dag: de langste Wimbledonfinale ooit! 4 uur en 55 minuten hebben Novak Djokovic en Roger Federer op “centercourt” gestaan en wij waren daarbij!
Vanaf 14.30 uur was het clubhuis open, de tv aan en stond huisgemaakt aardbeiengebak (strawberry with cream) klaar. De sfeer zat er meteen goed in; sportief en gezellig, zoals we als club zijn. Vooral het laatste half uur liep de spanning flink op en bleken een paar leden over ongekend coachtalent te beschikken.
Federer (‘Fedje’ voor insiders) was onze favoriet, omdat hij blijkbaar de sympathiekste is, maar Djokovic bleek de sterkste. Daar hebben we, op gepaste manier, op gedronken.
Dank aan iedereen die er was; leuk dat jullie zijn gekomen! Alle overige leden: graag tot een volgende keer!.     TIME!

No Replies to "Wimbledonfinale kijken"